ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE ZİYARET

Okulumuza adını veren şehidimiz Hakan Altunyurt'un ailesini evinde ziyaret ettik.

29.11.2023 382

Okulumuza adını veren Şehit Hakan Altunyurt'un babası Yüksel Altunyurt ve annesi Necibe Altunyurt'u okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan bir  grupla evlerinde ziyaret ettik. Duygusal bir havada gerçekleşen ziyarette okul müdürümüz Ahmet ÇAKIL şehidimizin babası Yüksel Altunyurt'a Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti. Öğrencilerimiz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan dualar şehidimizin ruhuna gönderildi. Şehidimizin babası ve annesi ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başta şehidimiz olmak üzere kendilerine duyduğumuz minnettarlığı ifade ederek ziyaretimizi sonlandırdık.

Şehidimiz Hakan Altunyurt ve vatan görevinde şehadete ulaşan tüm aziz şehitlerimize sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunarız.